Ung kille mobbar pensionär på stranden. Men hör nu 70-åringens svar!


Mobbning är aldrig okej, men ändå fortsätter det att förekomma. Och även om det kanske mest är vanligt att äldre personer mobbar yngre, så kan det även vara på andra hållet. Tänk om vi istället hade stöttat och hjälpt varandra, istället för att bara fokusera på det negativa.

Du ska nu få höra om en ung kille som mobbar en pensionär han går förbi vid stranden. Men han hade aldrig väntat sig att 70-åringen skulle sätta honom på plats.

Den unga killen försökte säkert vara häftig inför för sina kamrater, som gick med honom. När han såg den gamla pensionären trodde han att det vara var fritt fram och håna honom.

Han började prata om pensionären – som hörde honom – skrattade åt honom och sa,

“Du växte upp i en sjukt tråkig värld”, sa han så högt att alla runt hörde honom:

“Vi unga har idag vuxit upp med TV, flygplan, rymdfarkoster, internet, iPads, bärbara datorer, bluetooth, mobiltelefoner, 3D-filmer och allt annat!”

Den 71-årige mannen vände sig om och bestämde sig för att sätta killen på plats.

“Ja, du har helt rätt. Vi hade inte sådana saker när vi var unga. Det berodde på att vi var de som uppfann dem! Nu, om jag får fråga, din arroganta skit – vad ska du göra för nästa generation? ”

Den 18-årige blev röd i ansiktet och gick genast därifrån, medan resten av folket på stranden skrattade och applåderade.

Tyckte du att det var ett bra svar? Tryck då gärna på DELA-knappen så dina vänner också får läsa det.