Tjuven stjäl paket från hustrappan. Men denna gång fångar dold kamera husägarens hämnd!


Visst är det märkligt att vissa människor fortfarande har väldiga svårigheter med att skilja på vad som är mitt och ditt. Man ska kunna beställa hem saker utan att de blir stulna och det är minst sagt irriterande när någon stjäl andras saker.

Tom Mabe fick nog efter att ha blivit av med flera paket som lämnats på hustrappan av brevbäraren. Det är dessutom inte bara han som blivit av med sina paket utan hela grannskapet har råkat ut för samma tjuv mer än en gång.

Efter flera upprepade stölder så skulle nästa gång komma att bli en riktig mardröm för tjuven. Tom bestämde sig för att hämnas och dessutom filma hela händelseförloppet med en dold kamera.

Han installerade dolda övervakningskameror runt huset och lade fram ett paket på entrétrappan som lockbete för tjuven. Han hade fyllt detta speciella paket med avföring och till detta hade han kopplat en timer som gjorde att paketet skulle explodera 40 sekunder efter att det blivit upplockat.

Enligt förväntan så kom mycket riktigt tjuven på besök ännu en gång för att spana och fick då syn på detta paket. Han sprang fram till dörren, tog upp paketet och körde iväg. Men det dröjde inte länge innan han blev tvungen att stanna.

Se den klockrena hämnden i videoklippet nedan:

Vi tyckte det här var så klockrent! Han fick verkligen vad han förtjänade och han lär troligen inte komma tillbaka till detta område igen åtminstone.

Dela gärna vidare med dina vänner på Facebook så de också får sig ett gott skratt!