Pojken går till vattnet varje morgon. Men se nu vem han möter där!


Det är svårt att föreställa sig en värld utan djur. Djur gör verkligen världen till en bättre plats att leva på. Djuren är våra närmsta vänner och det är verkligen fantastiskt vilket starkt vänskapsband ett djur och en människa kan bilda tillsammans.

Många av mina mest fantastiska minnen och ögonblick i livet har varit med mina hundar. Och det tror jag knappast är någon slump.

Du ska nu få höra om en pojke som varje morgon gick ner till vattnet. Hans föräldrar trodde förmodligen bara att han skulle ner och fiska, men detta var långt ifrån anledningen till varför han gick dit.

Han har nämligen en hemlig kompis som han träffar där, varje dag vid samma tid. Hans otippade kompis har verkligen blivit en trofast vän, och det verkar som om de är fästa vid varandra.

Detta utspelar sig på en ö som heter Gomera. Kompisen är en djävulsrocka som ser både ser häftig och lite skrämmande på en och samma gång. Vad de boende i området säger om detta är oklart, men man hade nog blivit ganska chockad om man sett detta när man gått förbi.

Jag har definitivt aldrig sett något liknande. Det märks att pojken och rockan är goda vänner eftersom ingen av dom är ett dugg rädda för varandra.

Hur deras vänskap började är det ingen som vet. Men både djävulsrockan och pojken kan skryta med att de har en mycket speciell kompis.

Du måste nästan se detta med egna ögon för att förstå vad det handlar om. Så se videoklippet här under och klicka gärna på dela-knappen om du blev imponerad.