Näshårstrenden har blivit en av de största snackisarna på nätet


Någonting som internet är exceptionellt bra på är att sprida nya trender snabbare är någonting annat. Så fort någonting sticker ut så snappas det upp och sprids vidare, miljontals gånger.

Trender kommer och går dagligen och de flesta försvinner lika snabbt som de kommer men några få stannar kvar lite längre.

Det allra senaste som stack ut från mängden och blev förvånansvärt stort var något som startades av Instagram-användaren @gret_chen_chen. Hon skapade något helt nytt med sina lösögonfransar.

Det finns en väldig utseendefixering och mycket påverkas av sociala medier, men detta tar verkligen ett nytt rekord.

Denna trend går under hastagen #nosehairextensions som betyder att man ska förlänga sitt näshår på samma sätt som sina lösögonfransar.

Många människor rycker eller trimmar bort sitt näshår av skönhetsskäl. Precis som att man tränar maniskt eller går från diet till diet så är det för att man ska passa in enligt samhällets normer.

Denna trend är menad att ställa sig upp emot just det. Varför ska man behöva ta bort det naturliga från sin kropp bara för att bli accepterad av andra? Det är fel. Så även om denna trend kan verka konstig så är budskapet i grunden väldigt viktigt att tänka på.

Näshår är dock något som är bra att ha kvar då¨det hjälper till att skydda mot diverse bakterier som kan orsaka t.ex inflammation i din kropp.

Det som är naturligt är menat att vara kvar – därför är denna trend grym!

Glöm inte att uppdatera dina vänner om denna populära trend!