Mannens fru dog efter 60 år. Då ser han en hemlig lapp i hennes plånbok!


Kärleken är enligt många meningen med livet. Att träffa någon som man älskar och därefter dela resten av livet tillsammans. Detta är långt ifrån alla som får uppleva, men det är alltid lika underbart att höra om par som lever länge ihop.

Allt fler skiljer sig och man kan inte låta bli att fundera på vad som egentligen gör att en del är tillsammans under en kort tid, medan andra aldrig verkar tröttna på varandra.

Du ska nu få höra om ett par som levde i totalt 60 år tillsammans. Det är väldigt lång tid, men det visar verkligen att livslång kärlek finns, bara man letar och lyckas träffa rätt.

Om vi förflyttar oss till året 1954 så gifte sig Jimmy och Bellie med varandra. Under åren fick dom både barn och barnbarn, och hela deras familj stod varandra mycket nära och stöttade varandra i vått och torrt.

Bellie brukade under hela deras äktenskap skriva små gulliga lappar till sin man, med fina ord och budskap för att visa hur mycket hon älskade sin man.

Men efter att Bellie hade dött, hittade Jimmy en helt ny lapp han aldrig hade sett tidigare. Det skulle visa sig att hans fru hade lagt den där nästan precis innan han hade dött, som ett sista meddelande till sin älskling.

Detta stod på lappen:

”Snälla, gråta inte för att jag har dött! 
Le för att jag har levt! 
Tänk på att jag är på ett bra ställe! 
Tänk att vi kommer att träffas igen! 
Jag träffar dig där! ”

Detta var verkligen fint gjort. Dela gärna detta vidare om du tycker detsamma!