Lärarinna hade sex med 14-år gammal elev – döms nu till fängelse


Stephanie Peterson, 27 år gammal lärarinna från Florida har nu blivit åtalad för att ha haft sex med en 14 år gammal elev. Det sägs att hon även har skickat väldigt oförskämda och opassande bilder till pojken, nu står hon inför ett fängelsestraff.

Nyhetssajten Daytona Beach News Journal rapporterar att hon gjort sig skyldig till ett antal brott efter att hon haft sexuellt umgänge med den 14-åriga eleven.

Ett straff som detta kan ge fängelse i upp till 15 år samt böter på närmare 100 000 svenska kronor. Detta brott rubriceras som sexuellt umgänge med barn.

Utöver det dömdes hon även för att ha skickat avklädda bilder till en minderårig vilket kan ge upp till 5 år i fängelse.

Det är dock fortfarande inte fastställt exakt vilket straff hon får och hur länge hon får sitta i fängelse, men som det ser ut just nu är det minst 5 år och kan bli ända upp till 10 år.

Stephanie arresterades den 28 februari och relationen med pojken tros ha pågått mellan 1 november 2017 och 31 januari 2018.

Lärarinnan ska då ha hämtat pojken sent på kvällen vid dessa tillfällen för att ha sex med honom både i bilen och hemma. Pojken gick i åttonde klass.

När Stephanie fick reda på att pojkens mamma hade pratat med polisen greps hon av panik och började skicka mängder av meddelanden till honom via Snapchat. Samtliga meddelanden har använts som bevismaterial under utredningen och i rättegången.