Läkaren sa att fläcken var helt ofarlig – 18 månader senare händer något fruktansvärt


Det är nog någonting som de flesta är sugna på med varma sommardagar som spenderas med sol och bad. Men tyvärr kan inte alla njuta av sommaren, för vissa innebär den precis raka motsatsen och kan verkligen vara en mardröm.

En 39-årig mamma från Texas i USA som heter Bethany Gambardella-Greenway är en av de sistnämnda som inte riktigt kan njuta på samma sätt av sommar och sol.

Hennes stora uppgift i livet har gått ut på att varna andra om hur farligt det faktiskt kan vara att vistas i solen utan att skydda sig ordentligt.

För ungefär fyra år sedan, alltså under 2015 så blev Bethany gravid. Allting gick bra och det var ingenting som var fel eller såg konstigt ut med själva graviditeten, men det uppkom något annat som skrämde henne.

Under tiden hon var gravid upptäckte hon en märklig prick i pannan som hon inte haft tidigare. Det var ingenting hon reflekterade över särskilt mycket till en början utan mer konstaterade att den fanns där.Den första reaktionen är att det är en vanlig rodnad eller något så naturligt som en finne. Mycket kan händer med kroppen när gravidhormonerna kommer igång.

Dock försvann den inte så efter en tid av undran valde hon att gå till en hudläkare för att se vad fläcken kunde vara.

Läkaren gav henne klartecken och berättade att hon inte hade någonting att oroa sig över. Det var en väldigt god nyhet för Bethany som då slappnade av – ända tills 18 månader senare när hon upptäckte det fruktansvärda.

Se detta videoklipp för att få veta vad fläcken var för något:

Dela med dina vänner på Facebook och gör fler medvetna om denna sjukdom!