Kvinnan föder tvillingar av olika färg. Efter 18 år ser de så verkligen förändrade ut!


Har man inte fått något eget barn är det nog svårt att förstå hur det egentligen känns. Men enligt dom som fått barn ska det vara något som verkligen är känslosamt och samtidigt svårt att förstå.

En mamma som födde tvillingar trodde att födseln skulle bli precis som vilken förlossning som helst. Men det hela slutade med att hon nu blivit känd över hela världen, på grund av det som hände.

Kvinnan som heter Donna Aylmer, trodde nästan att hon såg fel när tvillingarna hade kommit ut.

Den ena flickan Lucy föddes med rött hår, blå ögon och vit hud. Men den andra systern Maria hade mörkbrun hud, bruna ögon och mörkt hår.

Men hur kunde det då bli så här? Jo, det har helt att göra med mamma Donna’s ursprung. mors ursprung. Hon är nämligen halvt svart och halvt vit – och hennes make är helt vit.

Efter att flickorna nu har fyllt 18 år, är skillnaderna mellan tvillingarna ännu större än tidigare. Man har nästan svårt att tro att de är släkt, något som tyvärr har lett till mobbning i skolan.

Det är verkligen fruktansvärt att dom blir mobbade bara för att deras hudfärg inte är likadan. Detta syskonpar förtjänar så mycket kärlek och respekt. Jag tycker att dom är hur coola och snygga som helst!

”De trodde att jag var adopterad och kallade mig ett spöke.” säger Lucy.

I videon här nere på sidan kan du se mer om detta ovanliga syskonpar. Deras historia är verkligen unik!

Tyckte du detta var intressant att läsa, så klicka gärna på DELA-knappen.