Kollegorna fick samma sovkupé på nattåget. Det som sker är hysteriskt roligt!


Nattåg är kanske inte något som alla brukar åka, men faktum är att det faktiskt är ganska smidigt. Låt säga att du stiger på i Malmö sent på kvällen, och sedan vaknar du upp i Stockholm och är samtidigt utvilad för en arbetsdag i huvudstaden.

Många som reser i arbetet brukar välja nattåg, just eftersom dom både kan sova och förflytta sig på samma gång. Du ska nu få höra om två kollegor, en manlig och en kvinnlig som skulle åka nattåg ihop.

När kollegorna stod på perrongen vid midnatt, så upptäckte de att på biljetterna stod det att dom skulle dela sovkupé. Båda tyckte det var lite genant till en början, eftersom dom inte hade jobbat speciellt länge ihop.

Men det fanns inte mycket att göra åt saken, så båda accepterade det och hoppades att det inte skulle bli alltför stel stämning.

Kollegorna gick på tåget och hittade rätt på sin sovkupé. Det hade varit en lång arbetsdag och båda var väldigt trötta, så dom gick och lade sig direkt. Mannen i den övre sängen och kvinnan i den undre.

När klockan var 1 på natten lutade sig mannen ner i den nedre våningssängen, och väckte kvinnan försiktigt och sa:

– “Ursäkta mig, …. Ledsen att störa dig, men kan du snälla gå in i garderoben och ge mig den extra filten där? Så jag fryser. “

Kvinnan är lite irriterad att han väcker henne, men då säger hon:

“Jag har en bättre idé,” sade kvinnan.

“Men bara för ikväll …. kan vi inte låtsas att vi är gifta? “

– «Oj!» sa mannen. «Ja, det var en god ide!»

“Bra”, sade kvinnan. … “Då kan du hämta den förbannade filten själv!”

Om du tyckte att denna berättelse var rolig så se gärna till att klicka på dela-knappen, så dina vänner också får läsa och skratta en stund.