I flera månader hör hon märkliga ljud i vardagsrummet. Då ser hon det otäcka!


I vardagsrummet spenderar vi ofta väldigt mycket av vår lediga tid. Där har vi ofta tv:n och soffan vilket brukar vara en favoritplats för många efter en hård arbetsdag. Många väljer att lägga ner mycket tid och pengar på att få vardagsrummet så fint och lyxigt som möjligt, eftersom man tillbringar mycket tid där.

Lisa Ohrmundt, från Georgia USA, älskade sitt vardagsrum. Men under ett halvår hörde hon ständigt konstiga ljud när hon var där. Hon kunde inte begripa vart ljuden kom ifrån, och hon frågade alla hon kände som inte heller kunde förstå vad som var fel.

Hon började misstänka att det kanske kunde vara ett bin ute i trädgården, men hon hittade inget när hon letade där. Så hon ringde in experthjälp för att se om det kunde finnas en bikupa någonstans inne i hennes bostad.

Och mycket riktigt skulle det visa sig att det just var en bikupa som var orsaken till alla märkliga ljud. I taket i vardagsrummet fanns där nämligen en bikupa som satt dold på insidan, där cirka 120.000 bin hade slagit läger.

Lisa kunde inte tro sina ögon, tänk att dessa hade levt i hennes hus hela tiden.

“Jag har aldrig varit rädd för bin”, säger Lisa. “Men när alla kom flygande mot mig, tänkte jag bara: ‘Vi måste komma härifrån!’”

Totalt kunde Lisa dra loss 2 meter honungskaka, som totalt hade en vikt på över 30 kilo honung! I Lisas bostad finns nu inga bi kvar. Men Lisa njuter av den goda honungen som dom lämnade efter sig.

Så även om det var en något chockerande upptäckt, så slutade allting bra. Och Lisa har honung så hon klarar sig ett bra tag framöver.

Du kan själv se ett videoklipp om den mycket ovanliga upptäckten, i videoklippet här under.

Dela gärna detta med dina vänner om du också blev förvånad över vad Lisa hittade i vardagsrummet.