Hon klämmer enorm knöl under foten – det som kommer ut är det vidrigaste…


Jag har ingen aning om varför men det har verkligen blivit populärt att titta på videos när folk klämmer finnar, blåsor och pormaskar. Vissa blir tillfredsställd av att se det äckliga som kommer ut medan andra inte klarar av det.

Om du tillhör den kategori som blir tillfredsställd av att titta på sånt kommer du med stor sannolikhet älska detta, medan du av motsatt kaliber kommer tycka precis tvärtom.

Att titta på när någon klämmer en finne och se det som kommer ut kan ju faktiskt vara intressant ibland, man kan nästan se det som utbildande till en viss grad. Det skiljer sig ju så otroligt mycket från finne till finne och vad det nu kan vara så spänningen är alltid lika maxad när man ser ett nytt klipp, hur sjukt det än kan låta.

Just detta klipp som du alldeles strax kommer få se är från en kvinnas fot. Den ofantligt stora finnen satt under hennes fot vilket efter ett tag började bli besvärande. Man kan ju föreställa sig hur det skulle kännas då foten är en väldigt utsatt kroppsdel för tryck och beröring.

Hur som helst så märkte hon att denna inte villa försvinna av sig själv som vissa finnar brukar kunna göra, så hon valde att ta saken i egna händer och leka kirurg. Hon tog fram sin videokamera och filmade hela händelseförloppet när hon spräcker detta finne och vi kan väldigt tydligt se det som kommer ut ut den. Det är geggigt så känsliga tittare bör överväga sitt beslut varsamt innan ni startar videon.

Gillar du att se finnar klämmas kommer du älska detta klipp

Att ha en finne under foten är verkligen ingenting man önskar sig i julklapp. Med tanke på hur många gånger du belastar foten varje gång du tar ett steg så kommer den vara ett hinder. Du vet också hur ont en finne kan göra oavsett var på kroppen den sitter? Just det.

Det är nästan skrämmande att se det som kommer ut ur denna finne. Föreställ dig vilken befrielse det måste vara både att kunna gå normalt igen men också känslan av att det där äckliga får komma ut och det får bli rent och fräscht under huden igen.

Var beredd på att detta innehåll kan vara ganska grafiskt så du tittar på helt eget bevåg. Det här är också en väldigt rolig sak att dela med sig av till sina vänner, man vet aldrig riktigt hur de kommer att reagera.

Så glöm inte klicka på dela-knappen efter du har tittat!