Forskaren: Män med överviktiga fruar är lyckligare – och lever längre!


Enligt forskare så menar dem nu att män som lever tillsammans med större kvinnor är kring tio gånger lyckligare än andra män. Många av dessa kvinnor tror även att deras män gärna önskar att dem försökte blir av med några kilo, men om så vore fallet har de nu en egoistisk ursäkt för att inte vilja detta.

Dessa extra kilon ger männen både en lyckligare och bättre hälsa. Detta rapporterar Yourtango.com.

Forskare vid universitet Universidad Nacional de Misiones i byen Posadas i Argentina intygar också på att denna forskning stämmer och trots att den må vara väldigt provokativ bör den tas på allvar.

På samma universitet har man för inte så länge sedan gjort en anmärkningsvärd studie där det har framkommit att män som lever tillsammans med något större kvinnor än genomsnittet faktiskt är 10 gånger lyckligare än de män som är tillsammans med smalare kvinnor.

Eftersom ett flertal studier tidigare visat att lyckliga människor har en längre livstid, kan kvinnor med några extra kilo indirekt bidra till att förlänga människans livslängd, både för sina män och för sig själva.

Men utöver att bidra till människors ökade livsglädje har forskare också visat att män med större kvinnor tenderar att le mycket oftare, och de har förmodligen lättare att lösa relationsproblem än andra par.

Enligt denna studie är större kvinnor även bättre att förutse sin partners behov, samtidigt som de är mindre reserverade och vänligare än smalare kvinnor.

Berätta gärna vad du tycker om detta i kommentarsfältet på Facebook!

Dela gärna detta med dina vänner