Fängelsekunden uppfostrade hunden, men se nu det som händer när de säger hejdå


Det är alltid lika sorgligt att höra om djur som inte blir bra behandlade. Alla som skaffar ett husdjur borde förstå att man ska göra sitt allra bästa för att djuret ska må bra. Men tyvärr är det långt ifrån alla som förstår detta.

En del tycker att man borde ha ett tillstånd för att få ha djur. För att visa att man är tillräckligt duktig och kan ta det ansvar som krävs. Kanske är detta en lösning för att komma åt problemet med folk som inte bryr sig om sina djur.

Du ska nu få höra om en händelse som verkligen berörde mig. Det handlar om en hund som verkligen var med om en fantastisk förvandling.

Hunden som heter Ester, hade det riktigt tufft hos sin första ägare. Ester fick knappt mat och blev mycket illa behandlad som liten valp. Hon kunde inte ha fått en värre start på sitt liv.

Men en dag fick hon komma till en ny ägare, nämligen en man som satt i fängelse. Ester var del av ett rehabiliteringsprogram där mannen i fängelset fick i uppgift att ta hand om hunden.

Ester och den intagna på fängelset byggde upp en helt fantastisk relation, och de blev bästa vänner.

De tränade varje dag och litade på varandra till hundra procent. Men en dag var det dags att skiljas åt.

Du kan se det rörande ögonblicket i videoklippet nedan, från att de träffas första gången tills att det är dags att säga hejdå.

Tyckte du detta var fint att se, får du gärna dela det vidare.