Den övergivna ekorren blev hans husdjur och rumskamrat. Se de underbara bilderna på hur hon ser ut idag!


Den här mannen kom hem en dag och fick se att en ekorrmamma hade tagit sig in i hans hem och fött två små ungar på hans säng. Christina och Michael som jobbar med vilda djur försökte få dessa bebisar att återförenas med sin mamma genom att bland annat bygga ett bo åt dem. Men mamma visade dessvärre inget intresse av att komma tillbaka och hämta sina ungar.

Tyvärr klarade sig inte ena av de två bebisarna och enligt veterinärer skulle inte den andra ungen kunna överleva på egen hand heller. Därför valde Christina och Michael att adoptera och uppfostra den lilla ekorren.

De döpte henne till “Thumbelina” och hon föddes upp i en väldigt speciell omgivning. Hon växte upp utan sin mor eller andra ekorrar runt omkring sig. Till skillnad från andra ekorrar så var hon inte intresserad av att hoppa och klättra, hon gick istället för att springa och satt ner istället för att klättra.

Trots många försök att förena henne med andra ekorrar så var hon inte intresserad att vara med de av samma sort.

Nu har hon blivit deras husdjur där hon trivs som bäst och de tar hand om henne som vilket husdjur eller familjemedlem som helst. Idag är hon vuxen har bott med dem en lång tid och bilderna som de tagit och publicerat är så bedårande och söta att man smälter när man ser dem.

Klicka på knappen Dela och dela med dig av denna fantastiska berättelse med dina vänner på Facebook!