Alla skrattar och kallar honom för tjockis. När han börjar dansa blir de tysta.


Oavsett hur man ser ut ska man aldrig behöva höra negativa kommenterar om hur man ser ut. Detta trodde jag var glasklart år 2019, men tydligen är det fortfarande många som inte har förstått.

Det spelar ingen roll om du är smal, tjock eller mittemellan, ens utseende ska inte spela någon roll för hur man bli bemött av andra människor. Istället borde vi hålla ihop och stötta varandra, så att vi tillsammans bidrar till en bättre och mer trivsam plats att leva på.

John Lindo är en man som ofta får höra ett och annat om hur han ser ut. Folk brukar ofta peka och skratta åt att han är överviktig.

Det John älskar att göra mest här i livet, är att dansa. Och han är fantastiskt duktig på att göra det.

När han skulle ställa upp på en danstävling där man får uppträda framför en publik och en jury, fick han direkt vara med om att först bli hånad. Folk skrattade och kallade honom för en tjockis.

Men så fort publiken tystar och musiken går igång, så börjar han att dansa. Och då är det ingen som säger något negativt längre.

Det är få människor på vår planet som kan dansa så bra som John, Så jag föreslår att alla som någonsin har retat honom borde försöka dansa så här bra, jag tror ingen kommer att lyckas.

Även om John är en lång och stor man, som kanske inte passar in i folks bild av en dansar, så borde alla se hur grym han är.

Se videoklippet här under, och klicka gärna på dela-knappen om du också tyckte att det var bra.