7 typer av osköna människor som finns på varje förfest


1. Musikhitler

Det här skulle man nog kunna säga är den värsta personen att bjuda med på fest. Det spelar ingen roll om alla andra i sällskapet vill höra en viss låt så kommer denna Musikhitler spela sin musik. Om du mot förmodan skulle få en liten chans att välja en låt, skulle den max hinna spelas i 30 sekunder innan Musikhitler kommer tillbaka från toaletten. Då byts den ut mot någon låt som valts av, hör och häpna,  Musikhitler i egen hög person.

2. Personen som alltid blir dyngrak

Alltid lika jobbigt att ha denna person på förfesten. Har med sig ett flak billig starköl med ett bestämt mål att allt ska vara slut innan det är dags att röra sig ut på krogen. Denna person håller en på tok för hög ljudnivå och är högljudd redan när de flesta är inne på sitt första eller andra glas. När det väl är dags att ta sig in på krogen blir denna person nekad i dörren för sitt onyktra tillstånd. Sköning? Icke.

3. Tråkmånsen

Personen som står för denna rubrik är en person du garanterat känner igen. Tråkmånsen har med sig en enda öl till festen, väljer att sätta sig längst ut i soffan och tittar bara på sin telefon. När förfesten är över och det är dags att ta en taxi till krogen ska personen inte följa med. Efter viss övertalan och erbjudande att bjuda på taxin följer denne med tillslut. När man äntligen nått baren och ska beställa drar tråkmånsen den dödande repliken ”Äh, jag drar nog hem ändå”. Sköning? Inte det minsta.

4. Raggarn

Det är alltid en person som har svart bälte i Tinder. Denna person har sedan början på veckan varit aktiv non-stop på sociala medier för att hitta ett ligg i helgen. Släpper inte telefonen ur sikte då risken att missa ett meddelande är alldeles för stor. När Raggaren väl tittar upp är det för att visa upp ett potentiellt ragg på sin telefon. Stannar med gänget cirka 45 sekunder inne på klubben innan det ska iväg och liggas.

5. Telefonmissbrukaren

Telefonmissbrukaren verkas vantrivas på festen från sekund ett. Sitter med telefonen som enda sällskap och fnissar till då och då för att man ska fråga ”vad är det som är roligt?”. Säger sedan ”nej inget, fick en rolig grej från en kompis bara”. Men dra till din jävla roliga kompis då!

6. Snyltaren

Snyltaren kommer utan alkohol med frasen ”nej jag ska inte dricka ikväll”. Blir sedan bjuden på en enhet alkohol av varje person på festen. Blir snorfull och måste gå hem innan utgång. Värt.

7. Selfie-nörden

Nära besläktad med Telefonmissbrukaren. Hela festen går åt till att visa för alla som inte är på där hur kul de har. Selfies och groupies ska upp på Instagram, Snapchat, Facebook, Twitter och alla andra jävla sociala medier som finns. Ingen tid läggs på att faktiskt festa. Hur kul är det på en skala?