4 äckliga saker kvinnor i hemlighet hatar hos män

Vissa saker kommer fram, men följande väljer många att hålla tyst om. Dessa kommer långsamt att gnaga på kärleken i alla relationer.


Vissa saker avslöjar kvinnorna, men följande är egenskaper som kvinnor hatar och kanske håller tyst om. Dessa kommer långsamt att gnaga på kärleken i alla relationer. Och även om de flesta kvinnor inte öppnar sig om sin avsmak, kommer de att använda andra ursäkter för att visa missnöje till män som presenterar dessa karaktärer.

1. När män ljuger om sina känslor

De flesta män vågar inte göra slut med en kvinna som de egentligen inte älskar. Det är så relationer sträcker sig i tio år utan att konkretiseras till äktenskap. Män med en sådan egenskap kommer att säga saker som, ”det är bara ett papper; vi är kära på det här sättet.”

Dessa subtila lögner går inte obemärkt förbi.

Män engagerar sig naturligt i saker som de är helhjärtat investerade i. Kvinnor vet att när män verkligen brinner för något är de villiga att gå all in. Titta på sportfans som gör det lilla extra för sitt favoritlag. Det vill kvinnor i ett förhållande.

När de inte ser det, kan de nöja sig av många andra skäl, men aldrig för kärlek. Det finns inget sexigare än en man som är ärlig om sina sanna avsikter, oavsett om det är ”no strings” eller ett djupt engagemang.

Män ska inte ljuga om sina känslor för kvinnorna

2. Att inte hålla sitt ord

Vissa män älskar att skryta. Vissa män låter sitt arbete tala för sig själva. Fråga vilken dam som helst; de skulle föredra det senare.

Att hålla ett löfte är djupt rotat i vårt DNA, vi attraheras av människor som inger förtroende.

Om en man överlovar och misslyckas med att leverera, framkallar det en otäck tvivelstämning i förhållandet. De små sakerna som att inte dyka upp i tid på en dejt kommer att trigga en kvinnas instinkt.

Om en man har listat ut sig själv kommer de att ge löften de kan hålla. De ser ingen anledning att överlova eftersom de är i fred med vad de kan och inte kan göra. De kommer att dyka upp, och det är sexigt.

En kvinna kommer att bli misstänksam över en natt på grund av löften som deras man ständigt inte håller. I de flesta fall kommer hon inte uttryckligen att kommunicera roten till detta. Men om mannen börjar matcha deras ord med deras handlingar, kommer förtroendet tillbaka.

3. Att inte vara lojal

Alla kvinnor vet att fusk aldrig är en olycka utan en process. Om inte en man betalar för sex måste de jobba för det. Fusk är en genomtänkt handling.

Fusk kommer att bryta alla starka band. Kvinnor hatar det mest eftersom det kombinerar de två karaktärerna vi diskuterade ovan. Öppna relationer, tillfälliga one-night stands, vänner med förmåner — dessa typer av avtal handlar sällan om fusk.

Men när en man går med på att engagera sig i ett singelförhållande och sedan bryter mot det, förlorar han sin kvinnas förtroende och kärlek eftersom han ljög om sina sanna känslor och inte höll sitt ord.

Kvinnor ogillar när män ljuger och bedrar. Ärlighet vara längst.

4. När män inte kan ge sina kvinnor utrymme

Alla män vill vara aktiva och sysselsatta. De flesta män som är uttråkade och inte har något viktigt att göra kommer att vara besatta av sina kvinnor. Det omvända är sant.

Kvinnor attraheras av män som har något på gång i sitt liv. Det är därför de vill peka ut en man som har en livsstil. Män tenderar att vara kontrollerande om de inte har någon kontroll över något i sitt privatliv.

Detta kommer att sabotera alla chanser att en kvinna blir kär i en sådan man. Återigen, de kan vara tillsammans av många andra skäl än kärlek. Men även utan att ge din partner lite utrymme, kommer eventuella relationsvillkor sannolikt att kollapsa.

LÄS ÄVEN 10 saker som bra män aldrig gör i ett förhållande

Slutsats

Ovanstående egenskaper får kvinnor att tappa sin kärlek. Du kan inte beskylla dem för det eftersom någon som inger förtroende och stabilitet alltid är ett bättre val. Män blandar ihop vad kvinnor vill ha och gör spelet mycket mer komplicerat i onödan.

Kvinnor vill allmänt ha någon som håller sina löften; det visar på mognad och en känsla av förståelse för sig själv. De vill också ha sanningen om avsikter och inte få veta vad män tror att de vill höra. Och sist men inte minst vill de ha en man som har något på gång i deras liv, annat än att vara besatt av sin plats.

Bläddra vidare..

Dela denna artikel med dina vänner och berätta om du tycker att det stämmer!