23-åriga Alexandra trodde hon var gravid med tvillingar – började gråta när doktorn visade ultraljudet


Hon var bara 23 år gammal när hon började bli orolig och valde att åka in till sjukhuset. När hon väl kommer dit och får beskedet av doktorn så får hon en chock som hon sent kommer glömma. Det är den första gången någonsin i Tjeckiens historia som detta händer – det är totalt ofattbart.

Alexandra Kinova är en 23 år gammal kvinna från Tjeckien som blev gravid för sin andra gång. Enligt vad doktorn berättade för henne så var hon gravid med inte bara ett barn utan tvillingar. Hon tyckte det var perfekt att få två stycken syskon till sin 5-årige son.

Men det visade sig att Alexandras mage inte ville sluta växa, därför tog hon beslutet att åka in till sjukhuset för att göra ett nytt ultraljud. När doktorn tittade på ultraljudet för andra gången insåg han snabbt att han begått ett misstag den första gången. Han visade ultraljudet för Alexandra och det blev en sådan chock för henne att hon började gråta.

Första gången i Tjeckiens historia

Det var verkligen något väldigt unikt som visade sig på skärmen. Faktum är att det är första gången någonsin i Tjeckiens historia som detta händer – och det blev minst sagt en stor nyhet.

Alexandra hade under en ganska lång tid trott att det rörde sig om tvillingar i magen, men när hon fick se fem stycken foster på skärmen fick hon en rejäl chock. Det som tidigare skulle vara ett perfekt antal att komplettera med till sin 5 år gamla son blev nu istället dubbelt så många som hon hade räknat med.

Bildresultat för Alexandra Kinova reaction

Att gå runt med denna vikt på sin kropp är ingen enkel uppgift, och när hon såg att magen aldrig slutade växa blev hon först orolig att någonting inte stod helt rätt till. Rädslan över att någonting hemskt ska inträffa när man är gravid är det värsta tänkbara scenariot. Även väldigt små saker kan orsaka stora skador i det skedet.

Såhär ser hela den samlade familjen ut idag 

Här står Alexandra med sin man och sina fem söta små barn. Vilken enorm prestation och att föda fem barn på samma gång är det nog inte många som hade klarat av. Starkt jobbat!

Bildresultat för Alexandra Kinova reaction

Hur hade du reagerat om detta skulle hända dig? Att få ett barn är det vanligaste, att man får tvillingar kan ofta vara en glad överraskning. Men fem stycken, hur hade du reagerat och vad hade du gjort?

Berätta vad du tycker och dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook