16-årig flicka filmade sin egen död – filmen avskräcker nu många bilister


I en direktsänd vansinnesfärd sågs skönhetsdrottningen från Ukraina dricka alkohol tillsammans med sin vän. Efter bara några sekunder kraschar de rakt in i en lyktstolpe, och deras liv gick tyvärr inte att rädda, rapporterar Daily Mirror.

Man kan se hur vännerna Dasha Medvedeva 24 och Sofia Magerko 16, i den direktsända videon åker i en BMW i väldigt hög fart. De dricker alkohol och skrattar. En av tjejerna utbrister ”hej killar” in i kameran, precis därefter svartnar allt. Det går att hörs hur bilen kraschar in i lyktstolpen.

I videon hörs det även hur förbipasserande människor springer fram till olycksplatsen. Man hör en röst säga, som troligtvis ringt larmcentralen:

– Helvete, det är en död kropp här, och en har ramlat ur bilen.

Sofia Magerko filmade när olyckan inträffade
Sofia Magerko blev bara 16 år gammal

Dog omedelbart

Dasha fördes till sjukhus med livshotande skador, men tyvärr gick inte hennes liv att rädda. Sofia Magerko dog på olycksplatsen.

Izyum i Ukraina är platsen där olyckan skedde, vilket även är staden där Sofia blivit känd som skönhetsdrottning.

I klippet här nedan kan man se deras egen livesändning, den ligger även uppe på youtube men vi vill varna känsliga tittare. Youtube vill varna andra människor som kör påverkade, därför finns klippet att se på youtube som ett skräckexempel på vad som kan ske.

Har du druckit alkohol – Lämna bilen hemma!

Dessa två unga tjejer dog en alldeles för tidig död pga att de körde bil alkoholpåverkade.

Att köra bil påverkad av alkohol ska inte vara ett alternativ. Det är fruktansvärt onödigt och varje år dör mängder av människor på grund av rattfylla.

Dela denna artikel för att visa vad som kan hända med alkohol i trafiken