15 bilder som visar skillnaden före och efter tandställning


Har du tandställning och tycker det är sjukt jobbigt och gör ont? Har du velat skaffa tandställning men inte gjort det för att folk kommer skratta åt dig? Se då dessa bilder och tänk på hur sjukt snygg du kommer bli efter!

Dessa personer föddes med tänder som man verkligen inte skulle önska sig. För vissa av dem förstår man att det har skapat problem i deras liv på olika sätt. De fick hjälp av tandläkare för att korrigera tänderna med hjälp av tandställning och resultatet efteråt är helt ofattbart.

Dessa bilder fick oss verkligen att tappa hakan – det här är verkligen ren magi!

1. Många klagar på att det är dyrt att gå till tandläkaren. Men är inte det här  resultatet värt varenda liten krona?

2. Den här killen hade svårt att få ett jobb innan han fick hjälp av sin tandläkare. Han berättade att det var det bästa beslutet han tagit i sitt liv.

3. Vilken förvandling!

4. Några år med tandställning gjorde verkligen en enorm skillnad

5. Tänk vilken skillnad 3 år med tandställning kan göra

6. Detta ser verkligen helt overkligt ut, men det visar att man verkligen kan lita på sin tandläkare

7. Detta krävde vissa mindre ingrepp utöver tandställningen, men det var värt varenda sekund

8. Man ska verkligen inte underskatta kraften av tandställning

9. Den här killen gjorde denna förvandling på knappt två år. Verkligen fascinerande!

10. Han investerade i att gå till tandläkaren och fick tillbaka ett riktigt Colgate-smile. Han ångrade sig inte ens sekund!

11. Från att inte vilja visa tänderna till att se ut som en supermodell. När man ser detta så tycker man inte att det är så jobbigt att betala tandläkaren någon tusenlapp.

12. 50 månader, 12 utdragna tänder, utdragna visdomständer och tandställning. Det här borde få dig att sluta tveka och gå till tandläkaren.

13. Efter 4 år fick hon ta ut den och se detta fantastiska resultat

14. Hon gav sin tandläkaren en riktigt fin present när hon fick se sina nya tänder – WOW!

15. Efter 8 år av behandlingar, 10 tänder utdragna, operationer och tandställning i två omgångar så kunde hon för första gången älska sitt leende. Magiskt!

Att det kostar mycket pengar för ett tandläkarbesök är väldigt relativt. Visst är det inte gratis men se istället vilket otrolig investering du gör. Dina tänder är både en stor del av sitt ansikte utåt men det är också något du använder dagligen när du äter. Det är värt varje krona.

Dela gärna detta med dina vänner på Facebook!