13 bildbevis på att du har snuskig fantasi och att barn är oskyldiga


Man måste väl ändå säga att barn är helt underbara – verkligen. Man blir så glad när man är bland barn, man kan verkligen se deras lekfulla och nyfikna lyster i ögonen. 

Som barn är vi väldigt lekfulla och nästan alltid glada och positiva, vilket ofta ändras ju äldre man blir. Man blir mindre lekfull när andra saker i livet dyker upp och formar oss. Man önskar verkligen att kan kunde få vara barn för evigt.

Ett intresse man dock inte kan se hos barn utan istället hos vuxna är sex. Det är någonting som barn inte vet så mycket om och inte förstår sig på, vilket är bra. Men med dessa tankar och drifter som vuxen kan det väcka pinsamma tankar vid helt oskyldiga situationer.

Om du inte tror att det stämmer så kommer du garanterat att bli överbevisad av bilderna nedan. Och det känns ännu mer fel att få såna tankar och bilder i huvudet när det dessutom är barn med i bilden.

Så, har du snuskig fantasi eller tänker du som ett barn?

”Jag hittade min son så här i vardagsrummet… hmm..”

”Min lillebror vill klä ut sig till dinosaurie på Halloween, men jag måste nog tyvärr säga nej..”

”Min son byggde ett torn av påskägg och hällde sedan på glassyr. Nu vill han ta med det till skolan..”

”Min dotter vill så gärna ta med sitt nya hopprep till skolan, men hon förstår inte varför jag säger nej.”

”Min son kom hem från skolan, han hade byggt en rymdraket som han var jätteglad över.”

”Jag tror inte jag ska visa konst för min son på ett tag..”

”Min syster gjorde sockervadd av ballonger…”

”Min son började rita sitt egna DJ-bås. Lyckligtvis har han inte börjat på mikrofonen ännu.”

”Sonen vann fisketävlingen i helgen, då fick han det här priset. Jag är lite tveksam..”

”Ungarna lekte med dockor idag, efter hittade jag detta…”

”Min lillasyster är en sann konstnär”

”Min dotter erbjöd mig lite glass, men hon kunde inte förstå varför jag inte ville smaka”

”När jag lät min brorson leka för sig själv en stund i affären…”

Gilla och dela gärna denna artikel på Facebook!